Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Compania Apa caută constructor pentru o perioadă de trei ani

Publicat: joi, 16 Noiembrie 2023 , ora 15.28
Sursa foto: arhivă / Compania Apa
Sursa foto: arhivă / Compania Apa
Compania Apa Brașov are în procedură de achiziție un acord-cadru pe o perioadă de trei ani, pentru mai multe tipuri de lucrări ce urmează a fi făcute la rețea, contract necesar pentru cele 20 de localități în care operează.

Valoarea acestuia are o valoare minimă de aproximativ 8,9 milioane de lei fără TVA și poate ajunge și la 57,2 milioane de lei fără TVA.

„Tipurile de lucrări sunt diverse și vizează următoarele: contorizarea sau monitorizarea consumului de apă, lucrări neprevăzute ce se impun a fi executate într-un interval scurt de timp, reabilitarea conductelor de apă pe anumite străzi cu un grad mare de uzură, la fel pentru conductele de canalizare, racordare de noi consumatori și lucrări acolo unde autoritățile publice și clienții solicită schimbarea în timp scurt a rețelelor vechi și refacerea infrastructurii rutiere fără reparații ulterioare. Ce intenționăm prin acest acord-cadru, ca acest constructor care va câștiga să fie capabil să intervină și să execute toate aceste tipuri de lucrări în timp util”, a explicat purtătorul de cuvânt al Companiei Apa Brașov, Alina Bălătescu.
Ruxandra Stoica