ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
De 10 ori România
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Conservation Carpathia a câștigat premiul „Our Earth”, la Gala „Bambi Awards”

Publicat: vineri, 17 Noiembrie 2023 , ora 11.21
Foto: Facebook / Conservation Carpathia - BrauerPhotos / Markus Nass for Hubert Burda Media
Foto: Facebook / Conservation Carpathia - BrauerPhotos / Markus Nass for Hubert Burda Media

Fundația Conservation Carpathia a câștigat premiul „Our Earth”, la prestigiosul eveniment de renume mondial, „Bambi Awards”, de la Munchen.

Ieri, Barbara și Christoph Promberger, directorii executivi ai Fundației, au primit trofeul emblematic al galei, pentru angajamentul excepțional față de conservarea naturii din Munții Făgăraș. De asemenea, premiul reprezintă și o mulțumire pentru viziunea de a crea unul dintre cele mai mari parcuri naționale din Europa în Munții Făgăraș.

BAMBI Awards este un eveniment aflat la cea de-a 75-a ediție, și are ca scop recunoașterea excelenței în diverse domenii, prin celebrarea de personalități și organizații care au realizat lucruri remarcabile și care au avut un impact deosebit asupra publicului german și a celui european.

Directorul de comunicare al Fundației Conservation Carpathia, Victoria Donos, ne oferă detalii:

Acest premiu aduce multă vizibilitate asupra Munților Făgăraș, unde Fundația Conservation Carpathia scrie povestea conservării de mai bine de 10 ani. Așa cum deja știți, aseară, pe 16 noiembrie, Barbara și Christoph Prombergerr au urcat pe scena BAMBI pentru a ridica premiul la categoria "Planeta noastră". Ne onorează foarte mult acest premiu și trebuie știți este un premiu pentru România, pentru natura României și pentru ceea ce există aici”.

La gală din acest an au participat aproximativ 800 de invitați din showbiz, mass media, politică și economie.

Ruxandra STOICA