ACUM:
11.03
Pulsul zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

„Festivalul Darurilor de Crăciun”, târg meșteșugăresc, la Centrul Cultural Reduta

Publicat: vineri, 17 Noiembrie 2023 , ora 11.51
Sursa foto: Centrul Cultural Reduta
Sursa foto: Centrul Cultural Reduta
S-a dat startul înscrierilor pentru „Festivalul Darurilor de Crăciun”, târg meșteșugăresc ce va avea loc la Centrul Cultural Reduta, în perioada 16-17 decembrie 2023.

La Sala de muzică a centrului vor fi puse la dispoziție 20 de locuri pentru meșteșugari, meșteri populari și artizani din toată țara.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Asociația „Poarta Dorului”, iar la târg sunt acceptate doar produse lucrate manual, printr-o tehnică meșteșugărească.

„Asociația va face selecția celor care vor participa. Ea a publicat toate condițiile, ce spațiu oferim noi. Important - și asta e o chestie la care ținem foarte mult - este ca toți cei care vin să expună la acest târg să prezinte doar obiecte lucrate de ei. Deci să nu vină cu obiecte cumpărate, la care adaugă ceva și să le de vândă, ci doar obiecte făcute de măna lor, pentru a ne păstra în zona aceasta meșteșugărească și artizanală”, a spus managerul Centrului Reduta, Adrian Vălușescu.

Perioada de înscriere se va încheia pe data de 3 decembrie, iar pe data de 5 decembrie vor fi anunțați expozanții selectați.

Taxa închirierii unui stand este de 50 de lei.

Toate detaliile legate de înscriere le găsiți  pe site-ul oficial al instituției.
Ruxandra Stoica