Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

AUR s-a mai „îmbogățit” cu doi membri de la alte partide

Publicat: vineri, 17 Noiembrie 2023 , ora 13.53
Sursa foto: Radio România Brașov
Sursa foto: Radio România Brașov
Președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a venit astăzi la Brașov pentru a-i anunța pe noii înscriși în partid – Ana Loredana Predescu, fost deputat PSD de Brașov, și Eduard Bălășcan, fost liberal, reprezentant al oamenilor de afaceri din Brașov.

„Am anunțat deja că pentru fiecare om pe care alt partide mi-l iau, eu voi lua doi”, a declarat George Simion.

Cu această ocazie, politicianul a precizat că AUR își va anunța candidații pentru alegerile locale după scrutinul pentru desemnarea europarlamentarilor români, iar până atunci, se va lucra la întărirea echipei de la Brașov:

"Ne bucurăm că din ce în ce mai mulți oameni vin alături de AUR, unii cu experiență politică, alții fără. (...) vor mai veni oameni buni din lumea politică a Brașovului în AUR pentru că, așa cum am anunțat de la început, noi nu suntem un partid balama, ci unul care se luptă pentru primul loc, iar această luptă se va transpune și la nivelul municipiului și județului Brașov”.

Deputatul Ana Predescu a declarat că a ales drumul spre AUR pentru a face, printre altele, o schimbare în sistemul de educație:

„Nu a fost o decizie ușoară, am primit invitația de a mă alătura proiectului AUR de vreo doi ani. Eu decisesem inițial să mă retrag din lumea politică, să nu mai candidez pentru un alt mandat (...) Dar domeniul care mă interesează pe mine în mod deosebit și care m-a făcut în 2020 să mă reîntorc în politică este Educația. Am doi copii, de 8 și 11 ani, și nu că sunt nemulțumită, mi se pare că ce se întâmplă acum este un atentat la educația copiilor noștri (...) Suntem țara care înregistrează cel mai mare exod al populației, deși nu suntem în vreun conflict. România este o țară fără război. Cu toate acestea, ne pleacă tinerii”.

Eduard Bălășcan a declarat că aduce în AUR experiența sa ca fost președinte al oamenilor de afaceri liberali:

„Până de curând am fost președintele clubului oamenilor de afaceri liberali, am luat la cunoștință toate problemele mediului de afaceri, am încercat cât am putut de bine să-i reprezint. În acest context, am ales personal calea AUR. Consider că aici putem mult mai bine să ajutăm mediul de afaceri, putem să ajutăm românii în esență și putem crea acea mișcare de care este nevoie pentru a schimba lucrurile care nu sunt tocmai plăcute”.


Camelia Vlad