ACUM:
11.03
Pulsul zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Autostrada Sibiu-Făgăraș ar putea intra în linie dreaptă

Publicat: sâmbătă, 18 Noiembrie 2023 , ora 17.39
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Potrivit ministrului Transporturilor Sorin Grindeanu, autostrada Sibiu-Făgăraș, ar intra în linie dreaptă. Acesta, i-a invitat la semnat, vinerea viitoare, 24 noiembrie, pe constructorii care au câștigat contractele pentru loturile 1 și 2.

Este vorba despre constructorii care au câștigat contractele pentru loturile 1 și 2 din Autostrada Sibiu - Făgăraș (A13) și lotul Suplacu de Barcău - Chiribiș (A3).

Pentru aceste loturi de autostradă, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, urmează să semneze contractele cu o firmă din Turcia.

Constructorul turc va avea la dispoziție 48 de luni pentru finalizarea celor 14,25 km ai tronsonului 1 și 36 de luni pentru executarea celor 19,9 km de autostradă din lotul 2. În total, autostrada Sibiu-Făgăraș va cuprinde patru tronsoane.

Ruxandra Stoica