ACUM:
11.03
Pulsul Zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Conflictul dintre primarul Allen Coliban și viceprimarul Sebastian Rusu a intrat în etapa sigilării biroului viceprimarului

Publicat: marți, 21 Noiembrie 2023 , ora 14.30
Foto: Facebook / Primăria Brașov
Foto: Facebook / Primăria Brașov

Actualizare:

Conflictul primar - viceprimar Brașov a intrat în etapa sigilării biroului viceprimarului.

Concret, biroul viceprimarului Sebastian Rusu a fost sigilat de către Serviciul Administrativ aflat în subordinea primarului Allen Coliban.

„Întrucât termenul stabilit pentru eliberarea biroului expirase, Serviciul Administrativ a sigilat spațiile. Noul birou al domnului viceprimar este amenajat și disponibil”, a transmis Serviciul amintit.

Viceprimarul a rupt însă astăzi sigiliul și a intrat în biroul său.

„Nu voi accepta un asemenea comportament abuziv, nu voi accepta niște hârtii fără nicio valoare, un sigiliu pus de Serviciul Administrativ în urma discuțiilor avute cu domnul primar. Nu avem nicio dispoziție legală emisă de primar în acest sens. Dacă este nevoie, biroul meu, pe lângă că este în Brașov, în afara primăriei, dacă e nevoie, voi pune un birou și scaune în fața Primăriei și vă aștept aici pentru discuții”, a spus Sebastian Rusu.

Reamintim că, în urmă cu două săptămâni, primarul Allen Coliban a decis să îl mute pe viceprimarul Sebastian Rusu la Cimitirul Municipal.

De altfel, acesta este singurul care i-a rămas în atribuții viceprimarului, după ce i-au fost retrase toate celelalte sarcini.

Viceprimarul a susținut că de această decizie a fost informat printr-un e-mail, și nu printr-o dispoziție de primar, motiv pentru care o va ataca și în instanță.

Primarul Allen Coliban nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

Adina CHIRVASĂ