ACUM:
6.00
Agenda Zilei
Urmează:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

A început campania ,,Dar din suflet pentru seniori” de Crăciun

Publicat: marți, 21 Noiembrie 2023 , ora 16.44
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

A început campania ,,Dar din suflet pentru seniori” de Crăciun.

Beneficiarii sunt persoanele cu domiciliul în Brașov, cu vârsta de minim 63 de ani femeile și 65 de ani bărbații și cu venituri de până la 1.700 de lei/lunar.

„Din această săptămână și până pe 22 decembrie, peste 6000 de vârstnici din municipiul Brașov, cu venituri reduse, pot beneficia de tichete valorice în valoare de 200 lei. Acestea se pot ridica de la sediul Direcției de Asistență Socială, iar beneficiarii trebuie să aibă asupra lor actul de identitate și cuponul de pensie în original. Pentru cei care nu se pot deplasa, ele pot fi ridicate și de către un împuternicit. Prin această campanie, finanțată de la bugetul municipiului local, ne dorim să aducem un strop de bucurie și liniște în sufletele vârstnicilor, acum, în prag de sărbători”, a spus viceprimarul municipiului Brașov, Flavia Boghiu.

Tichetele sociale pot fi utilizate exclusiv pentru achiziționarea de produse alimentare.

Conform precizărilor reprezentanților Direcției de Asistență Socială, în campania pentru sărbătorile de Paște, 6.117 de brașoveni au beneficiat de aceste tichete.

Adina Chirvasă