Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Masă caldă pentru elevii de la Școala Gimnazială 14 din Brașov, de anul viitor

Publicat: miercuri, 22 Noiembrie 2023 , ora 15.13
Foto: Primăria Brașov
Foto: Primăria Brașov

Masa caldă în Școala 14 din Brașov ar putea să se deruleze începând de anul viitor. Până atunci, însă, trebuie îndepliniți anumiți pași, dat fiind că va fi un program pilot pus în practică de către municipalitate, a explicat viceprimarul municipiului Brașov, Flavia Boghiu.

Noi ne dorim ca în școlile brașovene copiii poată primi o masă hrănitoare, o masă sănătoasă și o masă de calitate pe care o putem produce în infrastructura pe care o avem la dispoziție. În acest sens, modificăm bucătăria de la Cattia încât putem produce acele mii de porții de care avem nevoie. În școlile în care se va desfășura proiectul pilot, vom pune acea infrastructură de menținut mâncarea caldă odată ce ea este livrată, iar apoi fie distribuită în sălile în care se va consuma de către elevi”, a precizat Flavia Boghiu.

Reamintim că proiectul a fost gândit pentru un număr estimat de 1400 de copii, însă urmează a fi stabilite și alte detalii, respectiv dacă va exista o cofinanțare din partea părinților în funcție de venituri. Școala 14 din Brașov are 3 corpuri de clădire.

Adina CHIRVASĂ