ACUM:
11.03
Pulsul zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Accident pe ocolitoarea Brașovului

Publicat: joi, 23 Noiembrie 2023 , ora 16.26
Sursa foto: DRDP Brașov
Sursa foto: DRDP Brașov

Actualizare:

„În accident au fost implicate un autobuz fără călători, un camion și un autoturism. În urma accidentului au rezultat 2 victime, (un adult și un copil), conștiente. La fața locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, o autospecială cu apă și spumă, 2 echipaje SMURD, o ambulanță SAJ. Se intervine pentru evaluarea medicală a victimelor și pentru acordarea asistenței medicale”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, maior Ciprian Sfreja.

................

Se circulă cu dificultate la această oră pe ocolitoarea Brașovului, pe sensul de mers către Stupini, din cauza unui accident rutier.

O persoană a fost rănită.

„În accident a fost au foat implicate 3 autovehicule (un autocamion, un autobuz și un autoturism), iar din impact a rezultat vătămarea corporală a unei singure persoane, pentru care se acordă sprijin medical. (...) Circulația va fi reluată după efectuarea măsuratorilor și îndepărtarea vehiculelor avariate de pe carosabil”, au precizat reprezentanții IPJ Brașov.

Oamenii legii recomandă conducătorilor auto să adaptateze viteza de deplasare la condițiile de drum, să respecte semanlizarea rutieră din zonă și să manifeste prudență în condus.

Radio România Brașov FM