ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Primăria Feldioara are o casă nouă

Publicat: sâmbătă, 25 Noiembrie 2023 , ora 9.02
De acum, Primăria Feldioara are oficial o casă nouă. Activitatea instituției se va muta într-o clădire modernă, adaptată prezentului, ȋn care localnicii pot beneficia de servicii de calitate, într-uin spațiu mai mare. 

Noua Primărie, ce va fi inaugurată astăzi, a fost ridicată de la zero ȋn preajma vechii clădiri, înconjurând-o de fapt pe cea veche și de care rămâne conectată prin culoare de sticlă. Noua clădire administrativă a fost o necesitate, nu un moft, subliniază primarul localității, Sorin Taus. 

„În primăria veche aveam doar cinci camere. Avem câte cinci oameni într-un birou. De exemplu, la contabilitate, financiar, achiziții publice, șefa de la taxe, erau toate într-un birou. într-un birou aveam urbanism, relații cu publicul. Erau foarte aglomerați. Viceprimarul stătea cu secretarul. Ori mi s-a părut ca în secolul 21 cetățenii trebuie să aibă condiții civilizate”, a declarat primarul Sorin Taus. 

Investiția a fost în valoare de aproximativ 7 milioane de lei, din fonduri de la bugetul local, iar mobilierul și echipamentele IT au fost asigurate prin sponsorizări. În ceea ce privește clădirea veche, care are aproximativ 200 de ani, aceasta va intra în reabilitare și va fi transformată într-un muzeu al localității.
Radio România Brașov