ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Demiterea viceprimarului Sebastian Rusu, din nou pe ordinea de zi a ședinței de plen a CL

Publicat: marți, 28 Noiembrie 2023 , ora 17.13
Sursa foto: arhivă / Facebook
Sursa foto: arhivă / Facebook

Actualizare:

Conflictul dintre primarul Allen Coliban și viceprimarul Rusu ar putea ajunge și la Parchet, a anunțat viceprimarul municipiului Brașov, Sebastian Rusu. Asta după ce biroul viceprimarului a fost sigilat din nou și i-a fost schimbată yala, după cum a susținut el. 

Acesta a chemat și Poliția, la 112, susținând că avea în birou bunuri care i-au fost sechestrate și, susține el, a fost sfătuit să facă plângere  și la Parchet împotriva primarului. Lucrurile au fost menționate în ședința de plen ordinară ce a durat mai bine de 11 ore.

 În această ședință urma a fi discutată din nou demiterea viceprimarului Sebastian Rusu, la propunerea primarului Allen Coliban. 

Din nou, liberalii s-au retras, astfel că nu a fost cvorum. 

Punctul va fi reintrodus pe ordinea de zi în următoarea ședință de plen.

........

Demiterea viceprimarului municipiului Brașov Sebastian Rusu este din nou pe ordinea de zi a ședinței de plen a Consiliului Local și din nou a fost mutată la finalul ședinței. Asta după mai multe contre între aleși.

Reamintim că acest punct s-a mai aflat pe ordinea de zi a ședinței ordinare din luna octombrie, dar atunci, la finalul ședinței, aleșii liberali s-au ridicat din sală și au părăsit ședința.

Lor li s-au alăturat și consilierii social-democrați.

Nu a fost făcut cvorumul, astfel că punctul a fost adus și pe ordinea de zi a ședinței de azi.

Eliberarea din funcție este cerută de primarul municipiului Brașov, Allen Coliban, care se află în conflict deschis cu Sebastian Rusu, susținând că acesta nu vine la birou decât o oră sau o oră și jumătate, dar încasează un salariu mare pentru cât este pontat.

Mai multe pe același subiect, aici: Primarul Allen Coliban vrea să-l demită din funcție pe viceprimarul Sebastian Rusu
PNL îl susține pe viceprimarul Rusu în conflictul cu primarul Coliban
Sebastian Rusu rămâne viceprimar al municipiului Brașov


Adina Chirvasă