Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Piața Sfatului, în așteptarea festivității de aprindere a iluminatului de sărbători

Publicat: joi, 30 Noiembrie 2023 , ora 16.14
Piața Sfatului începe să se umple, brașoveni și turiști așteptând momentul festiv de aprindere a miilor de leduri din pomul de Crăciun și a concertul lui Horia Brenciu.

„Este foarte frumos decorart, chiar este plăcut”, „Așteptăm să se aprindă luminile din brad. Pare mai puțin aglomerat față de anii trecuți”, „Este foarte frumos. Ne aduce atmosfera de sărbători”, „Am văzut puțin ieri când le-au testat. Arată foarte bine. Așteptăm să vedem ce va fi astăzi”, au spus oamenii prezenți deja în Piața Sfatului.  

Totodată, peste 60 de căsuțe sunt amenajate la Târgul de Crăciun din Brașov, cu produse diverse, de la articole de artizanat și ornamente de Crăciun, până la produse tradiționale din carne și branzeturi, șerbeturi și dulcețuri. Nu lipsesc vinul fiert și plăcintele tradiționale.

„E foarte frumos. Sunt multe căsuțe, toate foarte frumoase. Nu am apucat să văd totul, așteptăm să se aprindă luminile, să fie și atmosfera de sărbătoare”, a spus o brașoveancă, în timp ce un turist venit la Brașov pentru acest eveniment a menționat: „Nu sunt din zonă, sunt din Târgoviște, am venit special pentru acest târg. Așteptăm aprinderea luminilor, după care ne retragem pentru că pe DN1 începe traficul”.
Camelia VLAD