ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ziua Națională a României, marcată și la Brașov

Publicat: vineri, 1 Decembrie 2023 , ora 8.51
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă
200 de militari participă la această oră la tradiționala retragere cu torțe pe traseul Piața Sfatului - Comandamentul Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa”.

.................

După defilarea pe Bulevardul Eroilor din Brașov a cadrelor militare din Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Apărării Naționale, Academia Forțelor Aeriene și Forțele Terestre Avansate din Cincu, grupurile de juni din Șcheii Brașovului și-au susținut tradiționala ceremonie în Piața Unirii.

Alături de cetele de juni s-au aflat oficialii orașului și reprezentanții partidelor politice, care au depus coroane de flori la statuia Soldatului Necunoscut.

................................

Cele două salturi cu parașuta au făcut deliciul publicului prezent la eveniment:


.........................................

Circa 350 de militari defilează la această oră în centrul Brașovului, de Ziua Națională a României.

La manifestare participă pentru prima dată și militari din grupul de luptă din cadrul Forțelor Terestre Avansate din Cincu.  


............

Știrea inițială:

350 de militari și 60 de mijloace tehnice vor defila, astăzi, prin centrul Brașovului, de Ziua Națională a României.

Ceremonialul militar va începe la ora 12.00, pe Bulevardul Eroilor, iar la manifestare vor participa pentru prima dată și militari din grupul de luptă din cadrul Forțelor Terestre Avansate din Cincu.  

În plus, dacă vremea va permite, vor fi două salturi cu parașuta, iar mai multe aeronave vor survola centrul orașului.

Seara, de la ora 18.00, 200 de militari vor participa la tradiționala retragere cu torțe pe traseul Piața Sfatului - Comandamentul Brigăzii 2 Vânători de Munte Sarmizegetusa.



Radio România Brașov