Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Dăruiești jucării și primești un pahar cu vin fiert!

Publicat: duminică, 3 Decembrie 2023 , ora 10.49
Sursa foto: Radio România Brașov
Sursa foto: Radio România Brașov

Târgul de Crăciun din Piața Sfatului găzduiește Căsuța lui Moș Crăciun, la care brașovenii și turiștii sunt invitați nu să primească ceva, ci să dăruiască.

Până în 24 decembrie putem face donații de jucării sau bani pentru copiii defavorizați din comunitatea brașoveană. Totul în cadrul campaniei HappyBox, organizată de Asociația Kastel, care a pregătit 3.000 de cutii de cadouri pentru copiii nevoiași. Ne spune mai multe coordonatorul proiectului, Christine Graef:

În schimbul acestor donații, noi le oferim oamenilor un vin fiert, un ceai. Jucăriile trebuie să fie noi, deoarece Moș Crăciun oferă copiilor jucării și obiecte noi, iar același lucru dorim să oferim și copiilor noștri, beneficiarilor. Noi avem copii cu autism, ADHD. De asemenea, avem copii ucraineni la centru, pe care, de asemenea, ne dorim să-i susținem și să-i ajutăm cât putem. Sunt copii care au probleme în familie”.

De asemenea, Asociația Kastel îi invită pe copii să descopere magia cuvintelor la atelierul de scriere creativă cu tema „365 de povești kastelane”, care va avea loc mâine, de la ora 17.30, la Centrul Cultural Apollonia.

Camelia VLAD