Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Tun de zăpadă în Piața Sfatului

Publicat: luni, 4 Decembrie 2023 , ora 12.47

Piața Sfatului este principalul punct de atracție al Brașovului, mai ales acum, în perioada sărbătorilor de iarnă. Cu un brad de peste 20 de metri și cel mai mare târg de Crăciun, punctul zero al Brașovului a atras și în weekend un număr foarte mare de oameni.

Pentru ca toți cei care vin în zonă pe durata sărbătorilor de iarnă să simtă cât mai bine spiritul Crăciunului, firma care asigură iluminatul stradal în oraș a luat o decizie în premieră. 

„Firma care asigură serviciile de iluminat public și cele de iluminat festiv a dorit să facă o bucurie brașovenilor și turiștilor care vin în Piața Sfatului, astfel că a adus un tun care produce zăpadă artificială pentru momentele când la Brașov nu ninge. Brașovenii și turiștii care ajung în Piața Sfatului se vor putea bucura de ninsoarea produsă de acest tun de zăpadă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.

Cum vremea a fost suficient de rece, luni dimineața tunul de zăpadă  fost utilizat pentru prima oară. Săptămâna aceasta se anunță precipitații miercuri, joi și vineri. Dacă în prima zi este vorba de ploaie, joi ar putea fi precipitații mixte, iar vineri, ninsoare.
Radio România Brașov