Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

De mâine seară se poate patina la Olimpia

Publicat: luni, 4 Decembrie 2023 , ora 17.03
Foto: Facebook / Consiliul Județean Brașov
Foto: Facebook / Consiliul Județean Brașov

Mâine seară, de la ora 18:00, inaugurarea sezonului de patinaj 2023-2024 va avea loc prin intermediul unui eveniment susținut de patinatorii secțiilor de hochei și patinaj artistic de la Clubul Sportiv Corona Brașov. Aceștia îi vor bucura pe spectatori cu momente inedite pe gheață, iar programul va fi completat cu câteva surprize.

La deschiderea oficială vor fi prezenți Todorică Șerban, președintele Consiliului Județean Brașov, și Radu Jica, directorul Serviciului Public Județean de Protecție a Plantelor Brașov - instituție care gestionează activitatea patinoarului.

Patinoarul va fi deschis publicului chiar de mâine seară, de la ora 20:00, intrarea fiind liberă la această primă serie.

Îi invit la Olimpia pe toți brașovenii și pe turiști să se bucure de cel mai frumos patinoar în aer liber din țara noastră și de frumusețea acestui sport practicat într-un cadru de poveste. În acest an vom valorifica întregul sezon de iarnă 2023-2024 și sunt convins că patinoarul nostru va fi un magnet pentru iubitorii de mișcare în aer liber și un pol al distracției pentru cei mici și cei mari, în zilele de vacanță care se apropie cu pași repezi”, spune Todorică-Constantin Șerban, președintele CJ Brașov.

Patinoarul amplasat la baza sportivă Olimpia este ca nou, fiind achiziționat anul trecut cu fonduri din bugetul județean și a fost pregătit din timp cu cea mai bună gheață și cele mai bune condiții să-i primească pe toți iubitorii acestui sport minunat.

Noutățile acestui sezon sunt sistemul de sonorizare și luminițele de sărbătoare instalate deasupra gheții, care creează o atmosferă feerică.

Peste 400 de perechi de patine cu mărimi de la 26 la 50 sunt pregătite să fie închiriate de către brașovenii și turiștii de toate vârstele care vor să facă mișcare în aer liber, pe gheața de la poalele Tâmpei.

Seriile vor începe zilnic la orele 10:00, 12:00, 14:00, 16:00, 18:00 și 20:00 și vor dura câte 75 de minute.

Important este faptul că tarifele de acces și de închiriere a patinelor rămân aceleași din sezonul precedent.

Tarifele sunt următoarele: 15 lei pentru copii și 20 de lei pentru adulți, iar patine se pot închiria la prețul de 20 de lei.

Patinoarul va rămâne deschis până în primăvara următoare, atâta timp cât va exista interes din partea publicului și cât condițiile meteorologice vor fi favorabile.

Marian STOICA