ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Dino Parc Râșnov, primul în topul parcurilor tematice din România

Publicat: miercuri, 6 Decembrie 2023 , ora 12.22
Foto: Dino Parc Râșnov
Foto: Dino Parc Râșnov

Dino Parc Râșnov ocupă primul loc în topul parcurilor tematice din România, potrivit premiului „Tripadvisor Travelers Choice Award”. 

Distincția oferită de Tripadvisor, cea mai mare platformă de recomandări turistice la nivel internațional, vine ca urmare a recenziilor lăsate de călătorii din întreaga lume. Premiul „Tripadvisor Travelers Choice Award” îmbogățește astfel palmaresul Dino Parc Râșnov, care a primit și alte distincții în acest an și nu numai. Purtător de cuvânt al Dino Parc Râșnov, Bogdana Balmuș, ne oferă detalii:

"Anul acesta, Dino Parc Râșnov a depășit pragul de 3 milioane de vizitatori în cei 8 ani de activitate. În aceeași perioadă, cel mai mare parc cu dinozauri din sud-estul Europei și-a dublat suprafața, ajungând la patru hectare și peste 120 de dinozauri în mărime naturală atestați științific. Începând cu acest an, parcul se clasează pe locul întâi în topul parcurilor tematice din România, conform Tripadvisor. Acest premiu îmbogățește palmaresul Dino Parc Râșnov, care este situat în top 50 destinații pentru copii și familii din Europa și în top 10 cele mai vizitate locuri din România, conform Google Maps".

Radio România Brașov