ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
De 10 ori România
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

VIDEO A fost deschis, oficial, patinoarul din Piața Sfântul Ioan

Publicat: miercuri, 6 Decembrie 2023 , ora 20.18
Sursa foto: Radio România Brașov
Sursa foto: Radio România Brașov

Patinoarul din Piața Sfântul Ioan a fost deschis oficial în această seară, cu o demonstrație din partea micilor patinatori de la Corona și a părinților acestora.

Mai mare față de anii anteriori, patinoarul are o gheață foarte bună, spun micuții sportivi.

Cum au fost așteptați brașovenii miercuri seară, ne-a spus primarul municipiului Brașov, Allen Coliban:

Cu un brad în mijloc, cu un eveniment de deschidere la care au participat tinerii noștri campioni de la Corona, câștigători ai trofeului Țiriac și totodată cu foarte mulți brașoveni care au așteptat cuminți deschidem porțile, porți care vor fi deschise până în 5 februarie. Patinoariul este gratuit, la fel gratuite sunt și patinele pe care le punem la dispoziția brașovenilor. Un patinoar mai mare și mai frumos decât anii trecuți, îi invit pe toți brașovenii să-l viziteze”.

Patinoarul are o capacitate de 150 de persoane. Sunt disponibile 200 de perechi de patine puse la dispoziție gratuit, iar accesul va fi de luni până vineri între orele 14 – 21.30, iar în weekend și de sărbători, între 10 și 21.30. Seria durează o oră și jumătate.

Browserul Dvs. nu poate reda acest clip.

Radio România Brașov