ACUM:
16.03
Sens unic (continuare)
Urmează:
17.00
Radiojurnal
Apoi:
17.10
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Concert de colinde al jandarmilor brașoveni, astăzi, la Sala Patria

Publicat: vineri, 8 Decembrie 2023 , ora 9.46
FOTO: Youtube / Zaharia Ion
FOTO: Youtube / Zaharia Ion

Grupul de colindători CORONA, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Nicolae Titulescu Brașov, este singurul din România din care face parte și un comandant de unitate, în calitate de membru al coralei.

Corul a fost înființat în urmă cu aproximativ 9 ani și este format din ofițeri și subofițeri ai unității. Iar astăzi, de la ora 16:30, la Sala Patria, jandarmii brașoveni își lansează volumul 2 de colinde, eveniment marcat printr-un concert special.

Colonelul Cristian Paliștan, comandantul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov, ne oferă detalii:

"Am imprimat primul album de colinde pe care l-am dedicat tuturor românilor, la 100 de ani de la Marea Unire, după care am încercat să realizăm și am și reușit, un CD cu cântece patriotice ostășești, pe care l-am prezentat, public, într-un spectacol la Sala Reduta. Considerând că succesul nostru, dacă putem să-i spunem așa, ne obligă să nu renunțăm la acest parcurs pe care l-am început, anul acesta am mai imprimat și volumul doi de colinde. O parte din ele le-am prezentat într-un spectacol pe 1 Decembrie anul acesta și o să-l prezentăm la Sala Patria".

Colinda jandarmilor din Brașov va răsuna în intreaga țară, în perioada Crăciunului.

Radio România Brașov