ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ești absolvent al Colegiului Național de Informatică? Au început înscrierile pentru Gala Info 2024

Publicat: luni, 11 Decembrie 2023 , ora 19.29
FOTO: moisilbrasov.ro
FOTO: moisilbrasov.ro

Comunitatea absolvenților Colegiului Național de Informatică “Grigore Moisil” din Brașov organizează Gala Info 2024. De principiu, această gală este un eveniment cu muzică, mâncare, amintiri din liceu și câteva surprize. Vor fi prezenți exclusiv absolvenți ai acestui liceu și profesori care au predat sau încă mai predau acolo.

Ne-am propus ca o dată pe an să ne întâlnim cât mai mulți absolvenți și profesori ai acestui liceu. Istoria acestuia a început acum mai bine de 85 de ani, timp în care au absolvit mii de brașoveni aici. Suntem mândri să fim parte din această istorie și ne dorim să ne vedem cât mai mulți, an de an. Liceul este una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții, așa că momentele în care ne amintim sau retrăim acea perioadă sunt superbe. Anul trecut am organizat prima gală, la care au participat peste 120 de oameni. Locurile s-au ocupat foarte repede, fără să facem vreun efort. Anul acesta ne-am propus să creștem la 300 de oameni și suntem dispuși să depunem efort în acest sens. Dragi absolvenți, să ne revedem cu drag!”, au declarat organizatorii.

Astfel că toți absolvenții și profesorii sunt invitați în data de 03.02.2024, ora 15:00, la Q Events. Costul unui bilet este de 400 lei. Locurile sunt limitate și se merge pe principiul primul venit, primul servit. Doritorii sunt rugați să plătească suma de 400 lei în contul RO56 BREL 0002 0036 9740 0100, deschis de Asociația Brașovul Altfel special pentru acest eveniment. La obiectul plății este important să fie trecut numele absolventului, promoția (anul absolvirii) și numărul de telefon. Este nevoie de aceste detalii pentru aranjarea la mese, respectiv comunicarea cu invitații.

Radio România Brașov