ACUM:
6.00
Agenda Zilei
Urmează:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Protest pe termen nelimitat al grefierilor de la Parchetul Tribunalului Brașov

Publicat: marți, 12 Decembrie 2023 , ora 13.10
Sursa foto: Arhivă / ccr.ro
Sursa foto: Arhivă / ccr.ro

Astăzi s-a intrunit Adunarea Generala a procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Brașov, convocata la solicitarea unei treimi din numarul procurorilor.

Ordinea de zi propusa a fost aceea de discutare a protestului grefierilor.

In aceste conditii, Adunarea Generala a procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Brașov a hotarat:

Art.1. Sustine in integralitate protestul grefierilor din cadrul Parchetului de pe langa

Tribunalul Brasov, incepand cu data de 12.12.2023, pe o perioada nedeterminata de timp.

Art.2. Își exprima ingrijorarea fata de informatiile vehiculate in spatiul public privind emiterea unei ordonante de urgenta prin care sa se dispuna amanarea pentru anul 2024 a platii drepturilor salariale de natura restanta stabilite prin hotarari judecatorWi, precum Si fata de riscul de a nu fi prevazute in bugetele parchetelor sumele necesare platii salariilor integrale incepand cu luna ianuarie 2024.

Art.3. Stabilete la o data ulterioara convocarea unei not Adunari Generale a procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov, cand, in functie de masurile care vor fi luate de autoritatile competente raportat la revendicarile formulate, se va stabili oportunitatea adoptarii unei pozitii mai ferme, inclusiv cu privire la desfawrarea unor forme de protest.

Sursa: comunicat de presă Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov

Radio România Brașov