ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ziua porților deschise la Rezervația "Valea Zimbrilor - Vama Buzăului"

Publicat: marți, 12 Decembrie 2023 , ora 15.07
Sursa foto: arhivă / Facebook / Valea Zimbrilor Vama Buzăului
Sursa foto: arhivă / Facebook / Valea Zimbrilor Vama Buzăului

În 17 decembrie, Rezervația "Valea Zimbrilor - Vama Buzăului" organizează Ziua porților deschise. Cu această ocazie, turiștii de toate vârstele pot admira atât uriașele mamifere, cât și reni, mufloni sau păuni - o experiență inclusă în atmosfera poveștilor de iarnă din zonă.

Ne spune mai multe primarul comunei Vama Buzăului, Tiberiu Chirilaș:

"Ca în fiecare an, avem Ziua porților deschise în Rezervația Valea Zimbrilor Vama Buzăului, în perioada sărbătorilor de iarnă, mai precis înaintea Crăciunului, în care toți vizitatorii au intrarea liberă în rezervație. De asemenea, va fi prezent Moș Crăciun cu daruri, în special pentru cei mici, dar avem surprize și pentru cei mari. Vom avea pe scena din cadrul rezervației colinde interpretate de către artiști, în special din Vama Buzăului".

Totodată, turiștii vor fi întâmpinați în rezervație cu bucate tradiționale dar și cu alte surprize pe toată perioada sărbătorilor de iarnă.

"Vom mai avea un patinoar pe care în momentul de față îl instalăm la Vama Buzăului, vom avea un eveniment de deschidere a acestui patinoar. De asemenea, undeva în 28 decembrie vom avea, tot în cadrul Rezervației Valea Zimbrilor Vama Buzăului, o tăiere de porc, un eveniment tradițional. Astfel încât, la fel, toți turiștii care vor intra în rezervație se bucure de această tradiție specifică perioadei sărbătorilor de iarnă", a completat primarul Tiberiu Chirilaș.

Multe bunătăți pot fi găsite și la punctele Gastro Local, care oferă și cazare celor care vor să petrească mai mult de o zi în Vama Buzăului.

Radio România Brașov