Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Factura electronică, obligatorie de la 1 ianuarie

Publicat: miercuri, 13 Decembrie 2023 , ora 11.39
De la 1 ianuarie 2024, factura electronică devine obligatorie pentru tranzacțiile realizate în România, în relația business to business. 

Pentru ca toți cei care au obligația să emită acest tip de factură să cunoască toate detaliile, ANAF a elaborat și a publicat Ghidul privind utilizarea Sistemului național de facturare electronică RO e-factura. 

„ANAF a elaborat și a publicat ghidul privind utilizarea sistemului național de facturare electronică roefactura. Ghidul este publicat pe site-ul www.anaf.ro. Secțiunea asistență contribuabil, servicii oferite contribuabililor, ghiduri curente și alte materiale informative și oferă informații cu privire la um utilizezi și accesezi sistemul cum utilizezi aplicația gratuită întrebări și răspuns”, a declarat purtătorul de cuvânt al Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Brașov, Oana Gonțea.

Contribuabilii pot obține informații suplimentare prin intermediul Serviciului Spațiu Privat Virtual - Formularul Unic de Contact, Secțiunea Asistență și îndrumare în domeniul fiscal sau telefonic, la Call Center-ul A.N.A.F, la numărul 031.403.91.60.
Radio România Brașov