Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

„Autobuzul lui Moș Crăciun“ va circula și anul acesta la Brașov

Publicat: vineri, 15 Decembrie 2023 , ora 13.53
Sursa foto: arhivă / RATBv
Sursa foto: arhivă / RATBv
Moș Crăciun îi așteaptă și anul acesta pe cei mici în autobuzul pe care i l-a pus la dispoziție operatorul de transport public RATBv.

Moșul va fi prezent în fiecare zi, în perioada 17 decembrie – 2 ianuarie, pentru a vorbi cu cei mici, a le răspunde la întrebări și, desigur, pentru a le oferi mici cadouri.

„Anul trecut nici nu ne-am dat seama cât de îndrăgit va fi acest proiect al nostru pentru cei mai mici, dar rezultatul a fost mult peste așteptări. A trebuit să ajustăm traseul, să regândim orarul, să îl ajutăm pe Moș Crăciun la împărțitul dulciurilor, totul pentru a face față tuturor cererilor. Așa că în 2023 a devenit aproape o obligație pentru noi șă reluăm circulația pe traseul autobuzul lui. Lui Moș Crăciun i ne păstrăm și bunul obicei ca pe data de 17 decembrie să oferim dulciuri micilor noștri călători”,
a spus directorul general al RATBv, Marian Geman.

Autobuzul va pleca în fiecare zi la orele 17:00 din capătul de linie Roman, pe un traseu ce măsoară 35 de km și care va fi parcurs în circa 180 de minute.

Excepție face doar seara inaugurală, adică 17 decembrie, când autobuzul va pleca la ora 17:00 din Livada Poștei.

Radio România Brașov