Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Moș Crăciun pe motocicletă

Publicat: duminică, 17 Decembrie 2023 , ora 13.20
Moș Crăciun a dat trăsura pe un vehicul pe două roți și renii pe caii putere. Și nu doar un moș, ci câteva zeci de brașoveni care, îmbrăcați în Moș Crăciun și călare pe motoare, le-au făcut o frumoasă surpriză micuților și nu numai. Moșii au făcut o plimbare prin oraș și au împărțit bomboane și bucurie celor pe care i-au întâlnit. 

„Brașovul se pregătește de sărbătoare, iar noi, grupul de motocicliști, venim în întâmpinarea orașului cu o bomboană, cu un dulce și transmitem salutări și toate gândurile bune pentru un rând de sărbători cu drag și cu spor. O să mergem și până în cartierul Noua, la lacu Noua, unde acolo o să facem o poză de grup cu toată lumea. Și acolo ne așteaptă dragii noștri copilași ca să le dăm câte o bomboană și bineînțeles și de ce nu și cei vârstnici”, a spus unul dintre moșii pe motocicletă, Ciprian Chiricheș.

În traseul lor, motocicliștii au făcut un popas în zona Modarom și i-au salutat pe cei aflați la plimbare în centrul orașului. La Brașov a devenit o tradiție ca motocicliștii să organizeze o paradă în preajma sărbătorilor de iarnă și să împartă mici daruri celor pe care îi întâlnesc.
Radio România Brașov