ACUM:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Autoturism răsturnat între Vlădeni și Dumbrăvița. Intervine elicopterul SMURD

Publicat: marți, 26 Decembrie 2023 , ora 10.32
Sursa foto: IPJ Brașov
Sursa foto: IPJ Brașov

Actualizare:

„Ambele persoane erau conștiente și au fost transportate la spital pentru investigații medicale suplimentare”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, maior Ciprian Sfreja.

.........

„În accident este implicat un singur autovehicul, care s-a răsturnat în afara părții carosabile, ca urmare a pierderii controlului asupra direcției de mers. (...) În cauză s-a întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmănd a se efectua cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul”, au transmis reprezentanții IPJ Brașov.

...........

Accident rutier în această dimineață pe DJ 112C, între Vlădeni și Dumbrăvița.

Un autoturism s-a răsturnat, iar la fața locului a fost trimis și elicopterul SMURD de la Brașov.

“În urma accidentului au rezultat două victime. La fața locului se deplasează un echipaj pentru descarcerare, o autospecială de stingere, o ambulanță SAJ și elicopterul SMURD”, au precizat reprezentanții ISU Brașov.


Radio România Brașov