Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

3 farmacii din Brașov și una din Făgăraș vor avea program non-stop în ajun de Revelion

Publicat: miercuri, 27 Decembrie 2023 , ora 12.07
Foto: Radio România Brașov
Foto: Radio România Brașov

3 farmacii din Brașov și una din Făgăraș vor avea program non-stop în ajun de Revelion, dar și în prima zi a noului an. De asemenea, unele farmacii din Brașov vor avea program scurt cu publicul în prima zi a anului.

În municipiul Brașov, deschise vor fi punctele din strada Uranus 14, B-dul Griviței 67 și Iuliu Maniu 68. De asemenea, în Făgăraș, program non-stop are farmacia de pe B-dul Unirii 6 B. În municipiul Brașov, program normal cu publicul are și farmacia de pe strada Republicii 27, respectiv între 10.00 și 21.00. Deschise mai sunt în prima zi a noului an și punctele farmaceutice din malluri, care vor funcționa după programul centrelor comerciale.

De asemenea, spitalele vor funcționa cu linii de gardă, însă pentru probleme medicale care nu sunt urgențe, brașovenii pot apela la centrele de permanență, care au program de lucru non-stop în zilele de sărbătoare și în weekend-uri. În municipiul Brașov sunt patru astfel de centre, respectiv pe strada Aurora, strada Cicoarei, strada Albatrosului și strada Zaharia Stancu.

Lista completă a centrelor de permanență, inclusiv în județ, poate fi consultată pe site-ul Direcției de Sănătate Publică – dspbv.ro.

Adina CHIRVASĂ