ACUM:
11.03
Pulsul Zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Colind umanitar

Publicat: joi, 28 Decembrie 2023 , ora 15.50
FOTO: Brașovul Altfel
FOTO: Brașovul Altfel
Pentru al treilea an consecutiv, mai mulți copii brașoveni, cu sprijinul Asociației Brașovul Altfel, au pornit la colindat de Crăciun, la câțiva brașoveni mai cu dare de mână. Grupul de colindători și-a dorit, ca de fiecare dată, să strângă o sumă cât mai importantă pe care să o doneze unei asociații care să ajute copii și adulți din oraș aflați în dificultate. 

„Colindătorii sunt copii, copii cu vârste de la 7 ani, cei mai mici, până la 14 ani, cel mai mare, alături de câțiva părinți care mai mult am fost șoferi. Am colindat la peste 30 de locații în 4 zile, marți, miercuri, joi și vineri”, a declarat președintele Asociației Brașovul Altfel, Radu Paul. 

Copiii au reușit să strângă peste 13.000 de lei, pe care i-au predat Asociației Rafael, după ce unul dintre copii a fost impresionat de acțiunile asociației în folosul persoanelor cu dizabilități, despre care a aflat la un maraton desfășurat la Codlea.
Sorin ȚÎRCĂ