Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Trafic blocat pe DN13, aproape de Măieruș, din cauza unui accident cu două victime

Publicat: vineri, 29 Decembrie 2023 , ora 21.56
FOTO: IPJ Brașov
FOTO: IPJ Brașov

La acest moment traficul rutier este blocat pe DN13, în apropierea localității Măieruș, ca urmare a unui accident de circulație, ce a avut loc cu puțin timp în urmă, anunță IPJ Brașov.

În accident sunt implicate trei autovehicule, iar în urma coliziunii dintre acestea 2 persoane beneficiază de sprijin medical.

La fața locului sunt prezente echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic și se efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul.

Din cauza poziției vehiculelor de pe carosabil, circulația rutieră este blocată, aceasta urmând a fi redată, în integralitate, după finalizarea activităților de cercetare și îndepărtarea vehiculelor avariate de pe carosabil.

Poliția Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus, să respecte indicațiile polițiștilor și să pastreze în mers o distanță de siguranță față de vehiculul din față.

Marian STOICA