Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

AUDIO Mii de brașoveni și turiști au petrecut în Piața Sfatului noaptea de Revelion

Publicat: luni, 1 Ianuarie 2024 , ora 9.49
Foto: Primăria Brașov
Foto: Primăria Brașov

Așa au intrat în noul an mii de brașoveni și turiști care au vrut să ciocnească un pahar la miezul nopții în inima orașului. Piața Sfatului a fost plină ochi de spectatori și deja, în ultimul sfert de oră nu se mai putea înainta prin mulțimea de oameni.

La miezul nopții, spectacolul de lumini și lasere a fost întrerupt de focul de artficii, care și anul acesta a fost pe placul celor din Piața Sfatului. Cât despre așteptările pe care le au brașovenii în 2024, fără doar și poate își doresc să fie mai bun ca anul care a trecut.

Artificiile au fost trase din Cetățuie, Turnul Alb, Coresi și Bartolomeu, cu o cadență de tragere de 400 -500 lovituri pe minut. După plecarea petrecăreților, la lucru au fost echipele de salubrizare, care au adunat toate sticlele sparte, paharele, resturile de artificii și confetti.

Adina CHIRVASĂ