ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cele mai multe instalații de transport pe cablu din Poiana Brașov au fost oprite din cauza vântului

Publicat: marți, 9 Ianuarie 2024 , ora 12.09
Sursă foto: SRR
Sursă foto: SRR

Majoritatea instalațiilor de transport pe cablu din Poiana Brașov au fost oprite din cauza vântului ce bate cu putere pe creste. 

Update 12.30 - Au fost repornite instalațiile de transport pe cablu din Poiana Brașov. Vântul s-a mai potolit așa că funcționează Telecabina Capra Neagră, Telegondola și Telescaun Ruia. Atenție, vizibilitatea este redusă pentru că se produce zăpadă artificială. Se schiază doar în partea superioară a masivului, iar pentru a coborâ până în Poiană se va folosi Telegondola. Ultima coborâre este la ora 16.00.

Decizia a fost luată după ce rafalele au depășit limita de funcționare atât a telecabinei cât și a telegondolei. În acest moment funcționează doar teleschiurile de pe pârtiile de începători Bradul și Stadion. Momentan se produce zăpadă artificială pentru ca în cel mai scurt timp să se poată amenaja și pârtiile din partea inferioară.

Nu uitați că mâie este miercuri, iar brașovenii beneficiază de o reducere de 50 la sută din valoarea ski-pass-ului. Sunt eligibile ski-pass-urile de o zi, cele valabile 4 ore, precum și cele cu valabilitate de la orele 11.00, 13.00 și 14.00.

Nucu JALEA