ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
De 10 ori România
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cum vor fi împărțiți banii rămași în bugetul CJ Brașov

Publicat: marți, 9 Ianuarie 2024 , ora 15.47
Sursa foto: captură video / Facebook
Sursa foto: captură video / Facebook

Consilierii județeni au fost convocați astăzi în prima ședință extraordinară a anului, pentru a aproba ca excedentul bugetar din anul precedent, în sumă de 15 milioane de lei, să poată fi folosit pentru diverse plăți și acoperirea temporară a „golurilor” de casă provenite din decalajele între venituri și cheltuieli.

"Prima ședință extraordinară, cu două puncte pe ordinea de zi, aprobarea excedentului de 15 milioane, asta înseamnă că de mâine se pot face plăți pentru gaz, curent, toate cheltuielile de funcționare, salarii ș.a.m.d. Colegii noștri au primit lămuriri în sensul ăsta. A avut loc o comisie de specialitate, de aia nici n-am avut probleme în obținerea votului", a precizat președintele CJ Brașov, Șerban Todorică.

Al doilea punct de pe ordinea de zi a ședinței de plen de astăzi s-a referit la revenirea în peisajul administrativ a consilierului județean Dragoș Dumitru. El și-a obținut acest drept prin instanță, după ce, în luna noiembrie, și-a pierdut sprijinul politic din partea Pro România, partidul care l-a promovat pe liste la alegerile locale, și a fost înlăturat din aparatul administrativ al județului.

Camelia Vlad