ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Obiectivele noului manager al Filarmonicii Brașov!

Publicat: marți, 9 Ianuarie 2024 , ora 17.30
FOTO: Facebook / Filarmonica Brașov
FOTO: Facebook / Filarmonica Brașov

O instituție de secol XXI. Este ceea ce-și propune noul manager al Filarmonicii, violonistul Sebastian Tegzeșiu, pentru instituția pe care o conduce. El a și precizat, în emisiunea „Vocea Brașovului”, ce înseamnă acest lucru.

Filarmonica Brașov a avut o ascensiune fulminantă, pot spun, cred a fost cea mai spectaculoasă creștere a unei instituții de cultură din România, în ultimii 3 ani. Având această ascensiune, consider că, în perioada următoare, acestă haină care îmbracă minunat orchestra fie și ea adusă în secolul 21. Vor fi foarte multe surprize anul acesta, sper din tot sufletul vom putea și vom reuși le ducem la bun sfârșit. Bineînțeles, asta implică foarte multe și financiar și timpul și tot ceea ce înseamnă pachetul acesta de a schimba o imagine. Dar, ne vom ridica la așteptările publicul și ușor le vor descoperi până când vor avea parte de cea mai mare surpriză, în toamnă”, a declarat Sebastian Tegzeșiu.

Sebastian Tegzeșiu este violonist, concertmaistru al Filarmonicii. A început să studieze vioara de la 6 ani, iar studiile le-a definitivat în Elveția. De loc din Constanța, s-a mutat la Brașov de puțin timp. Sebastian Tegzeșiu a preluat mandatul de manager al Filarmonicii Brașov de la finalul anului trecut.

Adina CHIRVASĂ