Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Întârzieri de câteva sute de minute pentru trenuri care trebuie să sosească la Brașov

Publicat: miercuri, 10 Ianuarie 2024 , ora 11.56
FOTO: CFR.ro/gări
FOTO: CFR.ro/gări

Aceste întârzieri au apărut după ce temperaturile scăzute din noaptea de marți spre miercuri au rupt șinea de cale ferată, au anunțat reprezentanții CFR. Astfel, la această oră, trenul care trebuia să vină de la Rupea are o întârziere de 320 de minute, cel de la Episcopia Bihor, de 150 de minute, iar cele de la Mediaș și Galați au, fiecare, câte 25 de minute întârziere.

Potrivit reprezentanților CFR, probleme sunt pe raza mai multor Sucursale Regionale CF, precum Galați, Iași, București, Craiova, Brașov, Timișoara, dar sunt șine rupte pe mai multe secțiuni, motiv pentru care circulația feroviară se realizează pe un singur fir. Personalul companiei de infrastructură intervine pentru remedierea acestor defecțiuni, astfel încât să se asigure continuitate în circulația trenurilor, au mai anunțat reprezentanții CFR.

Adina CHIRVASĂ