Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Strategia județului Brașov de dezvoltare a serviciilor sociale, avizată

Publicat: joi, 11 Ianuarie 2024 , ora 19.15
Sursa foto: Facebook / Instituția Prefectului Județul Brașov
Sursa foto: Facebook / Instituția Prefectului Județul Brașov
Comisia Județeană privind Incluziunea Socială a avizat Strategia județului Brașov de dezvoltare a serviciilor sociale pentru perioada 2024 – 2028.

Documentul elaborat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Brașov are drept scop realizarea unui sistem funcțional de servicii, care să sprijine persoanele vulnerabile în vederea depășirii situațiilor de dificultate, să prevină și să combată riscul de excluziune socială si să determine creșterea calității vieții acestor persoane.

„Este de apreciat faptul că la definitivarea acestei strategii au contribuit toți factorii cu atribuții în domeniu, atât din sfera instituțiilor statului, cât și din cea a organizațiilor non-guvernamentale. Sunt convins că, ulterior aprobării de către plenul Consiliului Județean Brașov, aplicarea prevederilor documentului va însemna creșterea în continuare a calității serviciilor sociale oferite persoanelor vulnerabile din județul nostru”, a spus prefectul județului, Cătălin Văsii.

Strategia privind serviciile sociale urmează să fie supusă spre aprobare plenului Consiliului Județean Brașov.
Sorin Țîrcă