Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

VIDEO Continuă protestele transportatorilor pe Ocolitoarea Brașovului

Publicat: luni, 15 Ianuarie 2024 , ora 18.55

Un protest care a început la ora 18.30 și la care participă mai multe mașini de mare tonaj are loc, în această seară, la Brașov, convoiul deplasându-se pe Centura Ocolitoare a municipiului Brașov.

Conform unor surse oficiale, protestatarii se deplasează pe VOB între km 10 și 4+200 pe o bandă, iar circulația este dirijată de polițiști pe banda liberă. Printre solicitările protestatarilor, așa cum reiese din anunțul transmis de organizatori, se numără eliminarea accizelor la carburanți, plafonarea prețurilor la RCA la nivelurile din 2020 sau recalcularea acestora, eliminarea impozitării concediului medical și a bonurilor de masă, ajutor financiar pentru fermieri și transportatori, precum și echivalarea permisului de conducere categoria B cu cel TR și a celui B1 cu TR 1.

Browserul Dvs. nu poate reda acest clip.

Marian STOICA