ACUM:
13.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
14.00
Buletin de știri
Apoi:
14.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Poliția Brașov: "Incident în timpul protestului transportatorilor"

Publicat: luni, 15 Ianuarie 2024 , ora 23.23
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Poliția Brașov a fost sesizată, în această seară, cu privire la faptul că, pe VO1K a municipiului Brașov, ar fi avut loc un incident între două persoane.

Echipajele de poliție, prezente la fața locului, au stabilit până la acest moment că incidentul ar fi avut avut loc între două persoane, conducătoare auto, într-o zonă de intersectare rutieră, incident în urma căruia s-ar fi produs o avarie la unul dintre vehicule. La acest moment, cercetările sunt în desfășurare, urmând ca pe baza audierilor și a intregului probatoriu administrat, să fie dispuse măsurile legale cu privire la gradul de participare și vinovăția fiecărui participant.

Un șofer care nu avea legătură cu protestul a anunțat prin 112 faptul ca a fost șicanat în trafic și ca i-a fost avariat autocamionul. Cazul este gestionat de colegii de la poliție care s-au deplasat la fața locului, însoțiți de un echipaj de jandarmi. Aceștia fac cercetari în vedere stabilirii stării de fapt și a luării masurilor legale”, transmite și Jandarmeria Brașov. 

Marian STOICA