ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ateliere pentru copii, din weekend, la Muzeul Casa Sfatului

Publicat: marți, 16 Ianuarie 2024 , ora 10.08
Foto: Facebook / Muzeul Județean de Istorie Brașov
Foto: Facebook / Muzeul Județean de Istorie Brașov

Sâmbăta viitoare, la Muzeul Casa Sfatului încep atelierele „Scurte istorii animate”, ateliere de animație stop-motion, la care copiii îl vor descoperi pe omulețul Gopo, dar și povestea maestrului Ion Popescu-Gopo.

Totdată, fiecare dintre cei prezenți va putea, prin tehnica de animație cut-out, să dea viață celebrului personaj, în propria poveste. Cele două atelierele organizate la muzeu au ca suport expoziția „Scurtă istorie despre GOPO”, care va rămâne deschisă publicului până în luna iunie a acestui an.

Ion Arama, grafician, regizor și scenarist, va fi trainerul acestor ateliere dedicate lui Gopo. Atelierele se vor desfășura, de la 10:00 la 12:00 și de la 14:00 la 16:00, și sunt recomandate copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani.

Accesul este gratuit în limita locurilor disponibile, iar înscrierile se pot face pe pagina de Facebook a muzeului, sau prin email, la adresa marketing@brasovistorie.ro.

Ruxandra STOICA