Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Se cere o nouă prelungire a programului la Aeroportul Brașov până după miezul nopții

Publicat: miercuri, 17 Ianuarie 2024 , ora 15.08
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă
Nici nu s-a prelungit bine programul la Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav, de la 12 la 16 ore, începând cu 15 ianuarie, între orele 07.00-23.00, că sunt deja cereri de la companii aeronautice pentru o activitate prelungită până după miezul nopții.

“De la operatorii cu care discutăm și care vor să vină la Brașov, probabil că în aprilie - mai vor începe să operaționalizeze pe Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav, deja avem cereri - nu sunt oficiale, sunt neoficiale - că ar trebui operaționalizat aeroportul în intervalul 06.00 – 24.00, respectiv 18h. Facem demersuri în acest sens. În momentul în care vom avea de la operatorii care solicită acest lucru și înscrisuri, vom depune către ROMATSA această cerere”, a spus președintele CJ Brașov, Șerban Todorică.

Șeful administrației județene nu a dezvăluit numele noilor companii care ar putea opera zboruri de la Brașov din această primăvară.

La acest moment, doar Wizz Air are programate curse regulate spre Londra și Dortmund, iar în perioada iunie-septembrie, compania aeriană Sky Express Greece a anunțat că are planificate pentru zilele de sâmbătă zboruri pe ruta Heraklion – Brașov și retur, cu aterizare și decolare în jurul prânzului.



Camelia Vlad