ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
De 10 ori România
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Corona Brașov revine pe gheață pentru încă trei jocuri în Erste Liga

Publicat: miercuri, 17 Ianuarie 2024 , ora 17.42
Sursa foto: arhivă / Facebook / Brasov Wolves
Sursa foto: arhivă / Facebook / Brasov Wolves

Corona Brașov revine pe gheață în acest final de săptămână pentru încă trei jocuri în Erste Liga.

Hocheiștii brașovenii sunt aproape de finalul primei părți a competiției, cu o zestre de 52 de puncte și locul 4 în acest moment.

Următorul adversar este Akademia Budapesta, iar meciul va avea loc joi, de la ora 18.30, în Patinoarul Olimpic.

Maghiarii sunt pe locul 2, la egalitate cu liderul Ferencvaros, 58 de puncte, dar au un meci mai puțin jucat față de brașoveni.

Vor urma tot în acest final de săptămână și duelurile cu FEHA 19 și DVTK Miskolc, vineri 19 ianuarie, respectiv duminică 21 ianuarie.

După aproape 9 luni de absență, căpitanul Roberto Gliga a revenit pe gheață și vrea să își ajute coechipierii în lupta pentru titlul național, dar și pentru primul trofeu Erste Liga din palmaresul clubului:



Roberto a început antrenamentele pe gheață singur, iar în următoarea perioadă va participa la primele sesiuni cu echipa.

Revenirea lui într-un meci oficial se va face în luna februarie, după ce brașovenii vor participa la ediția din acest sezon a Cupei României, din perioada 27-28 ianuarie, de la Gheorgheni.

Adrian Susanu