ACUM:
6.00
Agenda Zilei
Urmează:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Aproape 100 de amenzi pentru cei care au parcat neregulamentar pe ”După Ziduri”

Publicat: joi, 18 Ianuarie 2024 , ora 23.09
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Strada "După Ziduri", una dintre cele mai vehiculate zone din Centrul Istoric atât de pietoni, cât și de șoferi, este și una dintre arterele care au creat probleme conducătorilor auto.

În preajma Colegiului Național "Aprily Lajos", există locuri de parcare pe ambele părți, până într-un anumit punct. În ultima porțiune circulabilă a străzii, în apropiere de Crucea Roșie, locurile de parcare sunt poziționate doar pe una din părți astfel încât mașinile parcate pe cealaltă parte să poată părăsi parcarea.

Însă, nu puțini sunt șoferii care ignoră regulile de circulație astfel că parchează exact acolo pe unde alții ar trebui să iasă.

În aceste cazuri, polițiștii au aplicat amenzi conducătorilor auto care au parcat neregulamentar. Purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Brașov, Oana Ion ne-a detaliat:

"În perioada ianuarie 2023 - ianuarie 2024, Poliția Locală Brașov a aplicat 99 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 18.650 lei conducătorilor auto care au ales ignore prevederile legale în vigoare și au parcat sau au staționat neregulamentar autoturismele pe strada După Ziduri".

Sorin Țîrcă