ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

"Bikeathon Țara Făgărașului ", în perioada 8-9 iunie

Publicat: vineri, 19 Ianuarie 2024 , ora 15.08
Sursa foto: Facebook / Bikeathon Țara Făgărașului
Sursa foto: Facebook / Bikeathon Țara Făgărașului
"Bikeathon", ediția cu numărul 11 a cunoscutei competiții de ciclism din Țara Făgărașului, va avea loc anul acesta în perioada 8-9 iunie, au anunțat organizatorii.

"Bikeathon" este un eveniment de ciclism, de strângere de fonduri pentru diverse proiecte, coordonat de Fundația Comunitară a Țării Făgărașului, iar de astăzi s-a dat startul înscrierii proiectelor care pot rezolva probleme ale comunității și chiar crește calitatea vieții în zonă.

În proiect se pot înscrie grupuri de inițiativă fără formă juridică sau ONG-uri.

„Prin intermediul Bikeathon sprijinim spiritul de inițiativă al comunității, susținem cauzele în care credem și combinăm bucuria de a face fapte bune cu beneficiul sportului în natură. Procedura de selecție presupune transmiterea unei propuneri de proiect, evaluarea acesteia de către un juriu și selectarea celor mai bune proiecte în vederea finanțării acestora. Beneficiarii proiectelor trebuie să fie din Țara Făgărașului, pentru ca proiectul să fie eligibil”, a spus Adelina Iancu, manager granturi și evenimente Fundația Comunitară Țara Făgărașului.

Înscrierile se pot face până în 15 februarie.

Ruxandra Stoica