ACUM:
18.05
Sens unic (continuare)
Urmează:
19.00
Buletin de știri
Apoi:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Se desfășoară primul mare târg de nunți din acest an, organizat în Brașov

Publicat: sâmbătă, 20 Ianuarie 2024 , ora 15.14
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

17 expozanți îi așteaptă pe viitorii miri, la primul mare târg de nunți din acest an, organizat în Brașov, pe strada Calea București, cu cele mai bune oferte la rochii, costume, săli de evenimente, echipe foto-video sau aranjamente florale.

Dacă ținutele sunt relativ simplu de ales, în funcție de preferințe, când vine vorba de cum va arăta sala evenimentului, clienții optează tot mai mult pentru aranajamentele florale naturale, iar anul acesta în tendințe sunt bujorii, trandafirii și chiar garoafele.

”Prețurile sunt mai ridicate față de cele din plastic. De ce? Pentru că sunt naturale și efectiv dau viața evenimentului. Am folosit hortensie, diferite tipuri de trandafiri, unii care chiar seamănă cu bujorii sau cu astromeria la frunză ori eucalipt. Am folosit chiar și garoafe”, ne-a spus Claudia Chiciudean, florist.

Care sunt așteptările viitorilor miri atunci când vine vorba despre imaginile ce rezumă marele eveniment, dar și ulterioarele shooting-uri, aflăm de la un alt expozant, Marius Stoica, videograf:

”Dacă până anul trecut mirii își doreau cadre strânse, detalii foarte multe, realizate în spații urbane, vorbim aici despre blocuri, hale, străzi, practic țiclă, beton, fier, ciment și alte elemente cenușii sau ruginii, tomnatice chiar. Ei bine, anul acesta, prietenii noștri miri, pentru că noi nu avem clienți, ci avem doar prieteni care se căsătoresc, își doresc spații deschise, aerisite, culori vii, bogate în saturație, cadre largi, dar unghiuri puțin mai creative”.

Cuplurile care urmează să se căsătorească și încă nu au semnat contractele cu furnizorii, trebuie să știe că, la fel ca și în cazul vacanțelor, expozanții au pregătit oferte "early booking", cu reduceri chiar și de 25%.

”Am expus, pentru aceste 3 zile, 100 de vouchere prin care oferim viitorilor noștri clienți 25% discount. Din acestea am dat deja 60, asta ce ține de partea de costume. Și restul furnizorilor, să spună așa au pachete pregătite, early booking. Așadar, dacă doresc să economisească niște bani, cu atât mai bine. Mai au astăzi și mâine timp , iar noi îi așteptăm”, ne-a spus un alt expozant, Răzvan Antal.

Târgul rămâne deschis în acest weekend în intervalul orar 10.00 - 20.00.

Ruxandra Stoica