ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Vreți să donați o carte? Puteți să o faceți sâmbătă, în Piața Star

Publicat: joi, 25 Ianuarie 2024 , ora 10.11
Foto: Facebook / Serviciul Public Administrare Piețe Brașov
Foto: Facebook / Serviciul Public Administrare Piețe Brașov

Reprezentanții Serviciul Public Administrare Piețe Brașov au primit, direct la sediu, zeci de cărți din diverse domenii, de la brașoveni care nu vor putea participa la evenimentul organizat sâmbătă, în hala Pieței Star, dar care vor, astfel, să participe la donarea de cărți pentru comunitate.

“Parte de Carte” va avea loc sâmbătă, 27 ianuarie, între orele 11.00 - 15.00 și este un eveniment la care sunt așteptați toți cei care vor să doneze sau să facă schimb de cărți.

Organizatorul evenimentului, Cosmina Blaj, ne oferă detalii:

"Așteptăm pasionații de beletristică, tehnică, enciclopedie, dicționare, critică și studii, cărți pentru copii și cele de dezvoltare personală să ne fie alături în această călătorie literală, care se dorește a apropia, inspira, motiva și pune în comun cunoștințele și experiențele literare. Invitația se adresează tuturor pasionaților de lectură, fără limită de vârstă".

Toți participanții la eveniment vor primi cafea, ceai și ciocolată caldă din partea orgnaizatorilor.

Ruxandra STOICA