ACUM:
18.05
Sens unic (continuare)
Urmează:
19.00
Buletin de știri
Apoi:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Caz de omor trimis de la Argeș la Brașov

Publicat: sâmbătă, 27 Ianuarie 2024 , ora 16.34
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

O descoperire sumbră din comuna argeșeană Dragoslavele a dus la arestarea unui tânăr de 25 de ani, din Brașov, pentru violență în familie.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș a declinat cazul în sarcina Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, după identificarea bărbatului decedat și aflarea mai multor detalii care îl fac suspect pe fiul acestuia.

Potrivit procurorilor argeșeni, cadavrul aparține unui bărbat de 53 de ani din București, identificat cu ajutorul amprentelor digitale. Cadavrul a fost descoperit în 8 decembrie 2023, iar în 26 ianuarie 2024, în urma desfășurării cercetărilor la fața locului, constatărilor medico-legale, audierii mai multor persoane, precum și a persoanei bănuite de săvârșirea faptei cercetate (violență în familie în varianta agravată a omorului), s-a dispus, de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, reținerea preventivă, pentru 24 de ore, a unui bărbat de 25 de ani, din Brașov (fiul victimei). Având în vedere faptul că, din cercetări recente, a reieșit că fapta ar fi fost săvârșită în județul Brașov, cauza a fost declinată Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov în cursul acestei zile.

Sorin Țîrcă