ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.00
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

De astăzi vă puteți vota favoriții pentru Premiile Anului în Cultură la Brașov

Publicat: joi, 1 Februarie 2024 , ora 12.14
Sursa foto: arhivă / Facebook / Consorțiul Cultural Corona
Sursa foto: arhivă / Facebook / Consorțiul Cultural Corona
De astăzi vă puteți vota favoriții pentru Premiile Anului în Cultură la Brașov, ediția a IX-a. Până în data de 18 februarie puteți alece câte un preferat dintre nominalizații pentru toate cele 14 categorii de concurs, pe formularul special, pe care îl găsiți și pe pagina organizatorului – consorțiulcorona.ro. 


„Am intrat în cea mai importantă etapă a procesului de selecție a câștigătorilor premiilor anului în cultură la Brașov, pentru anul 2023. Este vorba despre votul publicului, acest vot dă o măsură a interesului și aprecierii publicului brașovean, dar și din afara orașului, pentru toate evenimentele, organizațiile, proiectele culturale care au dat identitate anului anterior. La acest vot al publicului vom adăuga și un vot al unui juriu de specialiști invitați din afara Brașovului”, a declarat Valer Rus, membru al Consorțiului Cultural Corona.

Premiile vor fi decernate pe 21 februarie, în cadrul unei gale care va avea loc la Centrul Multicultural al Universității Transilvania.
Adina CHIRVASĂ