ACUM:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

150.000 de lei, ceasuri și bijuterii din aur, furate dintr-o locuință din Brașov. Suspecții au ajuns în arest

Publicat: sâmbătă, 3 Februarie 2024 , ora 12.38
FOTO: IPJ Brașov
FOTO: IPJ Brașov
O persoană a reclamat pe 20 ianuarie că la momentul întoarcerii la domiciliu, din municipiul Brașov, a constatat că din interiorul locuinței sale au fost sustrase mai multe bunuri, constând în ceasuri și bijuterii din aur, precum și suma de aproximativ 150.000 de lei.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că "la data săvârșirii infracțiunii, 3 bărbați ar fi pătruns în locuința persoanei vătămate, prin ruperea butucului yalei de la ușa de acces, iar, după ce ar fi sustras bunurile, cei în cauză ar fi părăsit locuința și s-ar fi îndreptat către un autoturism, condus de către un alt bărbat, părăsind locul faptei", după cum se precizează într-un comunicat IPJ Brașov.

„În urma investigațiilor complexe întreprinse și după coroborarea și analizarea datelor obținute, în scurt timp polițiștii au identificat persoanele bănuite, respectiv pe cei 4 bărbați, cu vârste cuprinse 21 și 45 de ani, trei din municipiul Galați și unul din municipiul Constanța.

La data de 30 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Birourilor de Investigații Criminale Brașov, Galați și Constanța, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic Brașov și luptători din cadrul Serviciilor pentru Acțiuni Speciale Brașov, Galați și Constanța, au pus în executare 4 mandate de percheziție domiciliară., unde, cu ocazia desfășurării perchezițiilor, au fost identificate mai multe mijloace de probă, care au fost ridicate în vederea completării materialului probator. De asemenea, a fost pus sechestru asigurator pentru un autovehicul identificat.

După administrarea probatoriului, față de persoanele bănuite a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, aceștia fiind depuși în cadrul Centrului de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Brașov. Ulterior, bărbații au fost prezentați de către procuror, în fața judecătorului de drepturi și libertăți, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor 4 persoane", se mai arată în comunicat.


Radio România Brașov