ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
De 10 ori România
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Exproprieri pentru drumuri

Publicat: marți, 6 Februarie 2024 , ora 14.27
Președintele Consiliului Județean Brașov, Todorică Șerban, a convocat o ședință de îndată în care le-a propus aleșilor județului să voteze mai multe exproprieri de terenuri. Acestea erau necesare pentru ca Executivul județului să poată efectua câteva lucrări de infrastructură. 

„Pe DJ 108 Sânpetru Hărman este ultima procedură care a trebuit îndeplinită, respectiv să putem comanda începerea lucrărilor pe acest tronson bine știut, care leagă Sânpetru de Hărman și are 4,5 kilometri. Sperăm că vom începe, după ce am depășit toate operațiunile birocratice și îl vom și încheia în acest an. Iar celălat este un tronson de cinci drumuri județene care leagă Săcele de Codlea. Sunt mai multe drumuri jdețene care sunt întretăiate de druuri naționale și noi le numim Ocolitoarea Mare a Municipiului Brașov”, a declarat președintele Consiliului Județean, Todorică Șerban. 

Este vorba de 54 de kilometri de drumuri județene, iar Todorică Șerban și-a exprimat speranța că lucrările vor începe cât mai curând. Tot în ședința de îndată au fost actualizați indicatorii tehnico-economici în cazul reabilitării DJ 132 Rupea – Homorod – Mercheașa – Jimbor – limita cu județul Covasna, pentru ca drumul să poată fi recepționat.

Sorin ȚÎRCĂ