ACUM:
6.00
Agenda Zilei
Urmează:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Arestat preventiv după o bătaie

Publicat: marți, 6 Februarie 2024 , ora 18.28
Un brașovean a fost arestat preventiv în urma unui conflict în care a fost implicat duminică, 4 februarie, în jurul orei 18:00. În urma unui apel telefonic, polițiștii și jandarmii s-au deplasat la fața locului, alertați că o persoană a fost agresată fizic. 

„În urma verificărilor efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă și au stabilit că, la aceeași dată, pe fondul unor discuții mai vechi, între doi bărbați s-ar fi iscat un conflict. În urma conflictului, unul dintre bărbați a fost agresat fizic, fiindu-i aplicate mai multe lovituri, motiv pentru care a fost transportat la unitate medicală, unde a beneficiat de îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Brașov, Daniel Zontea.

Bărbatul agresiv a fost condus la secția de poliție și a fost reținut pentru 24 de ore. A doua zi el a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. În cauză, a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „lovire și alte violențe”, iar cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.
Radio România Brașov