ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Două persoane găsite decedate într-o locuință din Săcele

Publicat: miercuri, 7 Februarie 2024 , ora 13.46
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă
Două persoane au fost găsite decedate, în această dimineață, într-o locuință din Săcele.

Oamenii legii s-au deplasat la fața locului în urma unui apel la 112, prin care un tânăr de 24 de ani anunțase că și-a agresat părinții.


„În jurul orei 08.50, dispeceratul I.P.J. Brașov a fost sesizat (...) de către un tânăr (...) care semnala faptul că și-ar fi agresat ambii părinți. (...) La adresa indicată s-a deplasat, de îndată, un prim echipaj de poliție, care a constatat că aspectele de violență sesizate se confirmă, au identificat și imobilizat persoana bănuită și au stabilit, de asemenea, că cele două victime nu prezintă semne vitale. Ca urmare a acestui fapt constatat, s-a constituit o echipă cemplexă de cercetare, formată din procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale Brașov, ai Serviciului Criminalistic și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele care, la acest moment, efectuează activități specifice de cercetare la fața locului”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

La acest moment, suspectul se află în custodia Poliției Brașov.
Radio România Brașov